Pravila privatnosti

Tko smo mi?
Mi smo QSKE esports organizacija iz Hrvatske. Naša adresa je www.qskegaming.com, ali to već znate jer ste došli do ovog teksta.

Koje podatke prikupljamo i zašto?
Fotografije
Ako na stranicu uploadate ikakve slike, nastojte da one nemaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji mogu preuzeti i saznati lokaciju fotografija na taj način.

Kolačići (cookies)
Kada posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić da bismo vidjeli prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke.
Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića koji će snimiti vaše informacije za prijavu i vaš odabir prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako označite “zapamti me”, detalji će trajati 2 tjedna. Ako se odjavite, kolačići se brišu.
Ako uredite ili objavite tekst, dodatan kolačić će se snimiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo sadržava ID posta koji ste uredili. Nestaje za 1 dan.

Sadržaji s drugih stranica
Tekstovi na QSKE Gaming mogu uključivati sadržaj s drugih stranica (videi, fotografije, itd.). Ovi sadržaji ponašaju se identično kao što bi se ponašali da ih otvarate na tim stranicama.
Ove stranice mogu prikupljati vaše podatke, koristiti svoje kolačiće, ugrađivati dodatne mogućnosti praćenja od treće strane i pratiti vašu interakciju s tim komadom sadržaja. Ovo se pogotovo odnosi na slučajeve kada imate korisnički račun na toj stranici!

Koliko dugo pamtimo vaše podatke?
Ako ostavite komentar, sam komentar i podaci o njemu zadržavaju se neograničeno. Ovo radimo kako bismo jednostavno mogli prepoznati i odobriti dodatne komentare umjesto da ih zadržavamo u listi za moderaciju.
Za osobe koje se registriraju na stranici, također zadržavamo informacije koje podijele s nama u svom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili obrisati svoje osobne informacije u bilo kojem trenutku (ali ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori stranice također mogu vidjeti i uređivati te informacije.

Koja su vaša prava?
Ako imate korisnički račun na ovoj stranici ili ste nekada ostavili komentar na njoj, možete zatražiti ispis svih podataka koje imamo o vama, uključujući i sve podatke koje ste s nama podijelili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka. Ovo ne uključuje podatke koje smo primorani imati zbog administrativnih, sigurnosnih ili pravnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke?
Nigdje!